Zmena predstavenia: 5. 4. 2024 MACBETH

Vážené dámy, vážení páni,
 
s ľútosťou si Vám dovoľujeme oznámiť, že z dôvodu zdravotnej indispozície účinkujúceho dňa 5. 4. 2024 rušíme predstavenie Macbeth. Ako náhradné predstavenie uvedieme inscenáciu VESELÉ PANIČKY WINDSORSKÉ dňa 5. 4. 2024 o 10.00 h v SÁLE ČINOHRY SND.
 
Zakúpené vstupenky na pôvodné predstavenie Vám platia aj na náhradný titul.
 
V prípade, že navštívite náhradné predstavenie, strácate nárok na vrátenie vstupného, ako aj na náhradu prípadného cenového rozdielu medzi pôvodným a náhradným predstavením.
 
Ak sa však rozhodnete, že náhradný ponúkaný titul nenavštívite, máte právo vrátiť nepoužité vstupenky a peniaze Vám budú refundované v plnej výške Vami zakúpených vstupeniek.
 
1. Máte možnosť so svojimi vstupenkami prísť kedykoľvek do pokladnice v priebehu sezóny 2023/ 2024 a tieto si zameniť za Vami požadované predstavenie.
 
2. O vrátenie vstupného možno požiadať výlučne písomne (resp. pri on-line nákupe aj e-mailom) na adrese vstupenky@snd.sk s uvedením čísla účtu a kódu banky (IBAN, SWIFT/BIC), pričom treba k žiadosti priložiť naskenované, alebo originálne neoznačené vstupenky na refundáciu.
 
VAŠU REFUNDÁCIU PROSÍM ŽIADAJTE IBA NA ADRESE: vstupenky@snd.sk. INAK VAŠA ŽIADOSŤ NEBUDE VYBAVENÁ.
 
Žiadateľov o refundáciu vstupného prosíme o trpezlivosť. Momentálne spracúvame veľké množstvo žiadostí. Každú prijatú žiadosť evidujeme a chronologicky spracúvame.
 
Žiadosť o vrátenie vstupného podľa predchádzajúcich podmienok je potrebné podať najneskôr do 2 rokov od zrušenia predstavenia, inak nárok na vrátenie vstupného zaniká v zmysle príslušných právnych predpisov.
 
Ďakujeme za vašu priazeň a porozumenie.
 
Vaše SND